Retourneren

Voor consumenten: u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@groothandelolie.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Hygiene uitzondering

BELANGRIJK: Onze oliën worden hebben de functie voor cosmetica doeleinden. Hygiëne staat daarom bij ons, voor u, hoog in het vaandel. Al onze olie producten worden daarom ook verzegeld met een zogenaamde zegelring Indien u deze verbreekt bij het openen van de verpakking kunnen wij de kwaliteit en hygiene niet meer garanderen bij een eventueel retour. Volgens de Wet koop op afstand heeft u altijd het recht het product te retourneren binnen 14 dagen. Wij willen u er expliciet op wijzen dat dit recht vervalt als u de zegel verbroken heeft.

LET OP: wij zijn nooit verantwoordelijk voor een verkeerde toepassing van onze producten, zoals bijvoorbeeld in voedsel. Onze olien zijn voornamelijk getest en geproduceerd voor cosmetische doeleinden. Directe consumptie is dus uitgesloten.