Producent etherische olie private labelingBent u op zoek naar een producent of afvuller voor uw eigen merk / private label etherische oliën? Wij helpen u bij het opzetten van uw eigen productlijn. 

Specialist afvullen kleine volumes

Wij zijn vooral gespecialiseerd in het afvullen van kleinere volumes van 1 ml tot 100 ml. Ook zijn wij erg flexibel en denken graag met u mee. 

Het productieproces is volledig geautomatiseerd om snel te kunnen produceren en scherpe prijzen mogelijk te maken voor uw private label. 

Private label etherische olie producent

Betrouwbare Leveranciers van flesje tot etiket

Wij kopen alle benodigdheden voor uw private label in bij betrouwbare Europese leveranciers. Hierdoor zitten wij niet vast aan lange levertijden en vergroot dit onze flexibiliteit. Alle Flesjes, etiketten, doppen en inserts voldoen aan farmaceutische kwaliteitseisen, zodat u verzekerd bent dat uw product uitstekend op de markt komt. 

Flesjes en doppen etherische olie


Design Private labeling

Het design van uw logo en de etiketten kunt u het beste zelf aanleveren. Wij zijn hierin niet gespecialiseerd, maar kunnen u wel helpen om de juiste keuzes te maken. Wij werken samen met een designer die veel ervaring heeft in het ontwerpen van private labels en logo’s. Uiteraard staat u hierin helemaal vrij.


Locatie

Onze productielocatie en kantoor zijn beide gevestigd in het centrum van Nederland: Bunschoten. Zo zijn wij altijd snel te bereiken via de A1 en zorgt dit voor meer flexibiliteit en korte lijnen.