De olie is heerlijk van geur en verwerkt zich fijn in mijn producten. Krijg er een boost van als ik het ruil😊
Menu główne
Olejek lawendowy
3 produktów
Lawenda jako surowiec dla producentów mydeł i świec, marek kosmetycznych, salonów i gabinetów. Oferujemy trzy różne rodzaje lawendy; poniżej wyjaśniamy, czym się różnią.
Trzy rodzaje w skrócie
- Lawenda (angustifolia): klasyczny, łagodny zapach lawendy. Delikatny charakter i najwyższa cena spośród tych trzech rodzajów.
- Lawandyna (x intermedia): świeższa i bardziej wyrazista, łatwiej dostępna, a przez to korzystniejsza cenowo.
- Lawenda kolczasta (latifolia): ziołowa, kamforowa nuta; najbardziej wyrazista z tych trzech.
Wszystkie trzy rodzaje są certyfikowane przez SKAL jako ekologiczne i w 100% czyste. Dla każdego olejku lawendowego dostępne są specyfikacja produktu, karta charakterystyki i certyfikat analizy dla danej partii. Interesują Pana/Panią większe ilości lub regularne dostawy? Prosimy o kontakt w celu uzyskania oferty.
Wyświetl 1 - 3 z 3 produktów
Zobacz
Zobacz
Lawenda Olejek eteryczny Ekologiczny
Dostępne w magazynie
Od €29,95 bez VAT
Od €36,24 w tym VAT
13 opinii
Lawenda (lawandin) Olejek eteryczny Ekologiczny
Dostępne w magazynie
Od €19,95 bez VAT
Od €24,14 w tym VAT
19 opinii
Olejek eteryczny z lawendy wąskolistnej Ekologiczny
Dostępne w magazynie
Od €34,95 bez VAT
Od €42,29 w tym VAT
2 opinie
Filtry (0)
Menu główne
