De olie is heerlijk van geur en verwerkt zich fijn in mijn producten. Krijg er een boost van als ik het ruil😊
Menu główne
Olej z pestek winogron
2 produktów
Olej z pestek winogron jako surowiec dla marek kosmetycznych, salonów i gabinetów masażu. Znajdziesz tu obie oferowane przez nas formy, od małych opakowań po beczki.
Olej z pestek winogron odpowiedni dla Ciebie
- Tłoczony na zimno, ekologiczny: od jasnozielonego do żółtego, o delikatnym, charakterystycznym zapachu. To jedyna z tych dwóch form, którą można stosować w produktach objętych certyfikatem ekologicznym.
- Rafinowany, konwencjonalny: niemal bezbarwny i bezwonny, a także korzystniejszy cenowo.
Olej z pestek winogron jest lekki, szybko się wchłania i pozostawia suche odczucie. W przypadku obu form na stronie produktu znajdziesz specyfikację produktu, kartę charakterystyki (SDS) oraz certyfikat analizy dostarczonej partii. Większe ilości lub stałe dostawy? Poproś o wycenę.
Wyświetl 1 - 2 z 2 produktów
Zobacz
Zobacz
Olej z pestek winogron (Ekologiczny i tłoczony na zimno)
Dostępne w magazynie
Od €14,95 bez VAT
Od €18,09 w tym VAT
Brak opinii
Oszczędź 11%
Olej z pestek winogron (Ekologiczny i tłoczony na zimno)
Dostępne w magazynie
Od €32,95 bez VAT
€36,95
Od €39,87 w tym VAT
1 opinia
Filtry (0)
Menu główne
