{"product_id":"argan-olie-biologisch-koudgeperst","title":"Olej arganowy (Ekologiczny i tłoczony na zimno)","description":"\u003ch1 data-mce-fragment=\"1\"\u003eOlej arganowy (organiczny i tłoczony na zimno)\u003c\/h1\u003e\n\u003cul data-mce-fragment=\"1\"\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003eOrganiczny olej arganowy: 100% czysty, tłoczony na zimno, nierafinowany i nieprzetworzony z NIEPRAŻONYCH orzechów arganowych.\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003eCzysty olej arganowy z jednym składnikiem: Bez syntetycznych dodatków. Idealny składnik do różnych zastosowań kosmetycznych.\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003eOlej wielofunkcyjny, o wielu zaletach: Nadaje się jako składnik do produktów do twarzy, włosów i ciała. Odpowiedni dla wszystkich typów skóry, lekki i szybko się wchłania. Na tyle delikatny, że można go stosować na najbardziej wrażliwą skórę.\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003eWolny od GMO, wegański i nietestowany na zwierzętach: całkowicie pozbawiony dodatków i syntetycznych substancji.\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003eProdukcja ekologiczna i zrównoważona, z poszanowaniem przyrody.\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003eWszystkie powiązane informacje o produkcie są dostępne: Karta charakterystyki produktu (PDS), IFRA, Karta charakterystyki bezpieczeństwa (SDS) oraz Certyfikat analizy (CoA). Znajdziesz je w swoim koncie klienta Oliemeesters.\u003c\/li\u003e\n\u003c\/ul\u003e\n\u003ch5\u003eOpis produktu\u003c\/h5\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003eOlej arganowy to cenny olej roślinny pozyskiwany z nasion owoców drzewa arganowego (Argania spinosa), które rośnie głównie w Maroku. Olej ten jest znany ze swoich bogatych składników odżywczych i korzyści kosmetycznych. Często stosowany jest w pielęgnacji skóry i włosów ze względu na właściwości nawilżające oraz wysoką zawartość witaminy E i niezbędnych kwasów tłuszczowych.\u003c\/p\u003e\n\u003ch2 data-mce-fragment=\"1\"\u003eDlaczego warto kupić olej arganowy w hurtowni Oliemeesters?\u003c\/h2\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003eW Oliemeesters stawiamy na czyste i organiczne składniki najwyższej jakości. Współpracujemy z stałymi i zaufanymi dostawcami, dzięki czemu zawsze możemy zagwarantować najwyższą jakość olejów i tłuszczów. Nasze naturalne składniki można śledzić aż do źródła, a u nas dostępne są w atrakcyjnych cenach hurtowych. Ponadto zawsze oferujemy wszystkie niezbędne dokumenty jakościowe dla każdego produktu. Wybierz niezawodność, jakość i szybką dostawę (1-5 dni roboczych) w Oliemeesters. Zarówno firmy, jak i konsumenci mogą łatwo zamawiać przez nasz sklep internetowy.\u003c\/p\u003e\n\u003ch5 data-mce-fragment=\"1\"\u003eWłaściwości\u003c\/h5\u003e\n\u003cul data-mce-fragment=\"1\"\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003eNazwa: Olej arganowy\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003eINCI: Argania Spinosa Kernel Oil\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003eKraj pochodzenia: Maroko\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003eMetoda ekstrakcji: Tłoczony na zimno\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003eNaturalny składnik: Nasiona\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003eOrganiczny: Tak\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003eWegetariański: Tak\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003eWegański: Tak\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003eNietestowany na zwierzętach: Tak\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003eDodatkowe substancje: Nie\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003eKonserwanty: Nie\u003c\/li\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003eZastosowanie: do produkcji kosmetyków\u003c\/li\u003e\n\u003c\/ul\u003e\n\u003ch5\u003eUżytkowanie\u003c\/h5\u003e\n\u003ch2 data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cbr\u003e\u003c\/h2\u003e\n\u003ch2 data-mce-fragment=\"1\"\u003eJak stosować olej arganowy i do czego jest dobry?\u003c\/h2\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003eTłoczony na zimno, organiczny olej arganowy to wszechstronny składnik często używany w produktach kosmetycznych, a także ma różne zastosowania w kuchni. Oto niektóre z popularnych zastosowań oleju arganowego w kosmetyce:\u003c\/p\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cbr\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cul data-mce-fragment=\"1\"\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003ePielęgnacja włosów: Tłoczony na zimno olej arganowy można stosować w maskach do włosów, odżywkach, szamponach i serum ze względu na jego odżywcze właściwości, które pomagają wzmacniać włosy, nawilżać je i nadają zdrowy blask. Może także pomóc zmniejszyć łamliwość włosów i wspierać ich wzrost.\u003c\/li\u003e\n\u003c\/ul\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cbr\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cul data-mce-fragment=\"1\"\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003ePielęgnacja skóry: Tłoczony na zimno olej arganowy można stosować w kremach do twarzy, balsamach do ciała, pomadkach do ust i mydłach ze względu na właściwości nawilżające i łagodzące, które pomagają odżywiać skórę, łagodzić ją i chronić przed wysuszeniem oraz uszkodzeniami spowodowanymi przez wolne rodniki.\u003c\/li\u003e\n\u003c\/ul\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cbr\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cul data-mce-fragment=\"1\"\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003eOlej do masażu: Tłoczony na zimno olej arganowy może być używany jako olej bazowy w olejkach do masażu ze względu na swoje właściwości relaksujące i kojące. Może także pomóc zmniejszyć ból mięśni i stany zapalne.\u003c\/li\u003e\n\u003c\/ul\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cbr\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cul data-mce-fragment=\"1\"\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003ePielęgnacja paznokci: Tłoczony na zimno olej arganowy można stosować do wzmacniania paznokci oraz zmiękczania i nawilżania skórek, co czyni go doskonałym składnikiem produktów do pielęgnacji paznokci.\u003c\/li\u003e\n\u003c\/ul\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cbr\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cul data-mce-fragment=\"1\"\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003ePielęgnacja rzęs i brwi: Tłoczony na zimno olej arganowy można stosować do wzmacniania i odżywiania rzęs oraz brwi oraz wspierania ich wzrostu. Może także pomóc zapobiegać wypadaniu rzęs i brwi.\u003c\/li\u003e\n\u003c\/ul\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cbr\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cul data-mce-fragment=\"1\"\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003eZmywanie makijażu: Tłoczony na zimno olej arganowy może być używany jako naturalny zmywacz do makijażu dzięki swoim właściwościom łagodzącym i nawilżającym, które pomagają delikatnie usuwać makijaż ze skóry.\u003c\/li\u003e\n\u003c\/ul\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cbr\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cul data-mce-fragment=\"1\"\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003ePielęgnacja ust: Tłoczony na zimno olej arganowy można stosować w pomadkach do ust ze względu na właściwości nawilżające, które pomagają łagodzić i leczyć suche oraz spękane usta.\u003c\/li\u003e\n\u003c\/ul\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cbr\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003cul data-mce-fragment=\"1\"\u003e\n\u003cli data-mce-fragment=\"1\"\u003eKosmetyki DIY: Tłoczony na zimno olej arganowy może być używany jako olej bazowy w domowych kosmetykach, takich jak balsamy, peelingi i kremy.\u003c\/li\u003e\n\u003c\/ul\u003e\n\u003cp\u003e\u003cbr\u003e\u003cspan style=\"font-size: 0.875rem;\"\u003eJako składnik surowcowy do różnych produktów kosmetycznych.\u003c\/span\u003e\u003cbr\u003e\u003c\/p\u003e\n\u003ch2 data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cbr\u003e\u003c\/h2\u003e\n\u003cp data-mce-fragment=\"1\"\u003e\u003cem data-mce-fragment=\"1\"\u003eInformacje na stronie Oliemeesters zostały przygotowane według naszej najlepszej wiedzy i z najwyższą starannością. Oliemeesters nie ponosi jednak żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z zastosowania, użycia lub niewłaściwego użycia informacji i produktów. Zawsze najpierw przeczytaj kartę charakterystyki (SDS) i\/lub kartę danych produktu (PDS), które znajdziesz w swoim koncie. Niektóre oleje mogą wywołać nieoczekiwane reakcje alergiczne. Dlatego zawsze najpierw przetestuj produkt na małym fragmencie skóry. W razie wątpliwości zaleca się konsultację z lekarzem. Nasze produkty to 100% czyste produkty naturalne, a warunki sezonowe i pogodowe mogą wpływać na zbiór, co powoduje różnice między partiami. Dostarczone produkty naturalne mogą różnić się zapachem i kolorem w porównaniu z wcześniejszymi dostawami. Zawsze dokładnie przeczytaj etykietę produktu przed użyciem lub przetwarzaniem.\u003c\/em\u003e\u003c\/p\u003e","brand":"Oliemeesters","offers":[{"title":"500 ml (0,5 litra)","offer_id":49241345589593,"sku":"2005-COS-Argania spinosa-CP-500ml","price":49.95,"currency_code":"EUR","in_stock":true},{"title":"1000 ml (1 litr)","offer_id":49241368330585,"sku":"2005-COS-Argania spinosa-CP-1000ml","price":79.95,"currency_code":"EUR","in_stock":true},{"title":"2,3 kg (ok. 2,5 litra)","offer_id":47813067702617,"sku":"2005-COS-Argania spinosa-CP-2.3kg","price":179.0,"currency_code":"EUR","in_stock":true},{"title":"4,5 kg (ok. 5 litrów)","offer_id":47813067735385,"sku":"2005-COS-Argania spinosa-CP-4.5kg","price":299.0,"currency_code":"EUR","in_stock":true},{"title":"9 kg (ok. 10 litrów)","offer_id":47813067768153,"sku":"2005-COS-Argania spinosa-CP-9kg","price":549.0,"currency_code":"EUR","in_stock":true},{"title":"23 kg (ok. 25 litrów)","offer_id":47813067800921,"sku":"2005-COS-Argania spinosa-CP-23kg","price":1299.0,"currency_code":"EUR","in_stock":true},{"title":"190 kg (ok. 220 litrów)","offer_id":54679447208281,"sku":"2005-COS-Argania spinosa-CP-190kg","price":8570.0,"currency_code":"EUR","in_stock":true}],"thumbnail_url":"\/\/cdn.shopify.com\/s\/files\/1\/0028\/8479\/6527\/files\/23kg_ARGAN_OIL_COLD_PRESSED_W.jpg?v=1788265094","url":"https:\/\/groothandelolie.nl\/pl\/products\/olej-arganowy-ekologiczny-i-t-oczony-na-zimno","provider":"Oliemeesters","version":"1.0","type":"link"}